Diensten

Webdevelopment

Badass CMS. Wij ontwikkelen gebruiksvriendelijke websites, die het je bovendien makkelijk maken data aan te passen en met de mogelijkheid om op te schalen samen met de groei van je onderneming. Bij de ontwikkeling focussen we op prestatie en op uitstraling.

E-commerce

E-co is your amigo. Wij bouwen gebruiksvriendelijke webshops die jouw omzet de lucht in knallen. Met een gebruiksvriendelijk onderhoudssysteem (CMS) ben jij up and running en klaar om zelfstandig de shop te beheren en op te volgen.

Branding

Rock in the branding. Een geslepen merkidentiteit is een must. Typografie, kleur, woordkeuze… Samen maken we die consistent en herkenbaar.

Hosting

Digital Dynamite. Wij hosten elk soort project, niet enkel onze eigen New Narrative projecten. Onze servers draaien op zowel Apache als node.js. Kortom: high-performance hosting aan een scherpe jaarlijkse fee.

SEO

Sticky stories, delivering glories. Naast een catchy design wil je ook dat jouw website vriendelijk onthaald wordt door Google, en bijgevolg zijn weg vind naar jouw beoogde klant. Helemaal bovenaan staan kan helaas niet worden gegarandeerd maar wel passen wij alle technieken en best practices toe om de SEO van jouw website gezond te maken of houden.

Babbelen over jouw project?

Let's talk